Lørdag, 02.12.2023 - 18. Jamad Awwal 1445 h.

Velkommen Qazi Hussain Ahmed

Velkommen Qazi Hussain Ahmed

Velkommen Qazi Hussain Ahmed

  • 03.01.2010
  • Basim Ghozlan

Qazi Hussain Ahmed, leder for Jamaat-e- islami i Pakistan er en stor politiker, religiøs leder og brobygger. Han er invitert til Oslo og kommer til å holde flere foredrag rundt omkring i byen.

Qazi Hussain Ahmed, leder for Jamaat-e- islami i Pakistan er en stor politiker, religiøs leder og brobygger. Han er invitert til Oslo og kommer til å holde flere foredrag rundt omkring i byen. Islam.no ønsker ham hjertelig velkommen og håper at både muslimer og ikke-muslimer får nytte av hans besøk.
Islam.no advarer samtidig mot å tro på den fiendtlige propaganda som spres mot ham. Qazi Hussain Ahmed er etter det Islam.no erfarer en brobygger og stor kjemper for fred og rettferdighet i samfunnet. Han er ingen støtter av terrorisme, men han har sterke meninger mot USA og israel. Disse militærmaktene som utøver terrorisme under navnet "anti-terror krigen". Hvis alle som har noe mot USA og israel skal stemples som terrorister, er det ikke lenge til hele verden er bin Ladens tilhengere.

Det ser ut som enkelte krefter ønsker å føre krig mot alle muslimer og alt islamsk. Dette kan gi støtte til ekstremistiske grupper og overbevise dem om at Vesten ikke er mot ekstremisme, men mot islam i det hele tatt.

Les pressemeldingen fra Islamic Cultural Centre Norways her.
Gjestens program
Søndag 22.08.2004
Kl. 18:00 - 21:00
Sted: Sentrum Kino
Tema: Åpent møte. Tar opp temaet "Hvorfor ble Pakistan selvstendig?" (på Urdu)

Mandag 23.08.2004
Kl. 17:30 - 18:30
Sted: Det Islamske Forbundet (Rabitah)
Adresse: Calmeyers gate 8, Oslo
Tema: Islam og Vesten, fiendskap eller samarbeid?. (På arabisk med mulighet for oversettelse til engelsk)

Tirsdag 24.08.2004
Kl. 1800 - 1930
Sted: Helga Engs Hus, Aud. 1, universitetet Blindern
Tema: The purpose of life