Tirsdag, 05.12.2023 - 21. Jamad Awwal 1445 h.

Dirasa 2012 - inspirerende reise til Makkah og Medina

Dirasa 2012 - inspirerende reise til Makkah og Medina

Har du lyst på en inspirerende og uforglemmelig sommer i selskap med Shaykh Abdul Aziz Ahmed Fredericks i de hellige byene Makkah og Medina? Dirasa - den årlige Umrah reisen med Shaykh Abdul Aziz - er arrangert av en gruppe frivillige og har i løpet av de siste 4 årene blitt en årlig hendelse for skandinaviske unge muslimer. Dirasa 2012 vil bli holdt i perioden 9.

Har du lyst på en inspirerende og uforglemmelig sommer i selskap med Shaykh Abdul Aziz Ahmed Fredericks i de hellige byene Makkah og Medina?

Dirasa - den årlige Umrah reisen med Shaykh Abdul Aziz - er arrangert av en gruppe frivillige og har i løpet av de siste 4 årene blitt en årlig hendelse for skandinaviske unge muslimer.

Dirasa 2012 vil bli holdt i perioden 9.Juli -22.juli. Vi reiser først til Medinah hvor vi blir de første 6 dagene, deretter drar vi til Mekkah.

Inshaallah får man oppleve 1-2 dager i Ramadan i Mekkah. Vi oppfordrer også blinde til å reise med oss, da vi har erfaring med å fasilitere umrah tur tilpasset deres behov. Den velsignede profeten Muhammad (saaw) har sagt *"Whoever guides a blind person for 40 steps, Paradise is certain for him."* [En hadith fortalt av al-Baihaqi og al-Tabarani og anses å ha en god (hasan) kjede]

Du som kan se har her en glimrende mulighet til å gjøre en god gjerning og være med og hjelpe de trengende i denne store reisen!

Det vil bli holdt undervisning av Sheikh Abdul Aziz med tema "Tilbedelse/Worship" under reisen. Gruppen skal også besøke viktige historiske steder i Mekkah og Medinah. Det vil bli holdt en felles Umrah guidet av Sheikh Abdul Aziz.

Prisene for å delta starter på 13400 kr. Det er begrenset med plass, vi vil prioritere de som har registrert sin interesse først om vi skulle få for mange påmeldte. Siste frist for påmelding er 21.mai. Påmelding kan enkelt gjøres ved å sende e-post til dirasa@muslimphotos.net.

For mer informasjon, se: http://www.muslimphotos.net/Dirasa eller ring: 959 11042 (Abrar)