Nytt for deg som bruker Islam.no

6. mars 2012 - 22:55 - Basim Ghozlan
Til tross for at hjemmesiden ser uendret ut, har islam.no faktisk gått over til en ny plattform. Ny teknologi er tatt i bruk for å gi et bedre tilbud til deg som bruker. Av nye muligheter som plattformen tilbyr er: Visning av multimedia, som videoklipp, lydfiler, og bildealbum; mulighet for vedlegg til artiklene enten som pdf-vedlegg eller andre filer; mulighet for avstemninger/polls.
 
Du kan oppleve følgende forskjeller mellom denne og den forrige plattformen:
 
1. Lenkene til de forskjellige artiklene er annerledes. I den gamle plattformen var det slik at lenken bestod av noen parametere som ble sendt med en fast adresse (eks. http://www.islam.no/newsite/content/default.asp?Action=Article&nTopPage=2&nPage=4&nATID=653 ), mens hver og en siden i den nye plattformen består av en fast adresse som http://newinsite.islam.no/page1073764667.aspx .
Dette gjør at eksterne lenker (i andre sider) som peker til våre artikler i den gamle plattformen kan feile. Den nye plattformen vil i slike tilfeller tilby forslag til den lenken den tror var ment.
 
2. Det kan hende at enkelte interne lenker ikke fungerer som de skal. I så fall setter vi stor pris på om du tipser oss om det. Send oss gjerne en e-post og fortell hva som feilet. Bruk post@islam.no når du skriver til oss.
 
Utviklingen av den nye plattformen er ikke helt ferdig. Vi arbeider fortsatt med en del tjenester og funksjoner. Blant annet arbeides det fortsatt med å flytte tjenesten ”Spørsmål og svar”, bønnetidene og kalenderen. Vi håper at du har tålmodighet med oss i denne fasen.