| SiteMap 
Bønnetider for Oslo: Fajr: 06:31 - Soloppgang: 09:15 - Dhuhr: 12:24 - Asr: 13:48 - Solnedgang: 15:13 - Isha: 17:57 - Andre byer?
Dagen i dag
Mandag 18.12.2017
29. rabi' awwal 1439 h.
Flere begivenheter?

Korandatabasen

Koranvers
K. 2:256:  Det er ingen tvang i religionen. Rett vei er tydelig skilt fra villfarelse. Den som avviser avguder og tror på Gud, han har grepet det påliteligste håndtak, som aldri svikter. Gud hører og vet.
Andre vers?

En hadith:

 
 Anas (raa) sa at profeten (fvmh) sa: ingen av dere er helt troende før dere ønsker for deres bror det dere ønsker for dere selv.

[Al-Bukhari og Muslim] Les flere hadith.

 

Annonse

Nytt for deg som bruker Islam.no

6. mars 2012 - 22:55 - Basim Ghozlan
Til tross for at hjemmesiden ser uendret ut, har islam.no faktisk gått over til en ny plattform. Ny teknologi er tatt i bruk for å gi et bedre tilbud til deg som bruker. Av nye muligheter som plattformen tilbyr er: Visning av multimedia, som videoklipp, lydfiler, og bildealbum; mulighet for vedlegg til artiklene enten som pdf-vedlegg eller andre filer; mulighet for avstemninger/polls.
 
Du kan oppleve følgende forskjeller mellom denne og den forrige plattformen:
 
1. Lenkene til de forskjellige artiklene er annerledes. I den gamle plattformen var det slik at lenken bestod av noen parametere som ble sendt med en fast adresse (eks. http://www.islam.no/newsite/content/default.asp?Action=Article&nTopPage=2&nPage=4&nATID=653 ), mens hver og en siden i den nye plattformen består av en fast adresse som http://newinsite.islam.no/page1073764667.aspx .
Dette gjør at eksterne lenker (i andre sider) som peker til våre artikler i den gamle plattformen kan feile. Den nye plattformen vil i slike tilfeller tilby forslag til den lenken den tror var ment.
 
2. Det kan hende at enkelte interne lenker ikke fungerer som de skal. I så fall setter vi stor pris på om du tipser oss om det. Send oss gjerne en e-post og fortell hva som feilet. Bruk post@islam.no når du skriver til oss.
 
Utviklingen av den nye plattformen er ikke helt ferdig. Vi arbeider fortsatt med en del tjenester og funksjoner. Blant annet arbeides det fortsatt med å flytte tjenesten ”Spørsmål og svar”, bønnetidene og kalenderen. Vi håper at du har tålmodighet med oss i denne fasen.
 
Skriv ut siden


Islam i norge
Moské [89]
Halal kjøtt [3]
Organisasjon [5]
Restaurant [5]
Begravelsesbyrå [1]
Forlag [1]
Nettbutikk [1]
Annet [3]
Annonse
Islam-torget
Nyhetsmail
Hvis du vil motta nyhetsmail fra Islam.no, registrer deg her.

Navn:
 
Epost:
 
Annonse
Annonse

Annonse

Siden 17.09.2003 er du gjest nummer:
free page hit counter

Annonse
Islam-torget
Annonse
Copyright © Islam.no
All rights reserved
Alle henvendelser:
post@islam.no
Den Islamske Informasjonsforeningen
Postboks 4637 Sofienberg
0506 Oslo
Hvem er vi?
Om islam.no
Design by:
Inspiral design