| SiteMap 
Bønnetider for Oslo: Fajr: 04:28 - Soloppgang: 05:42 - Dhuhr: 13:26 - Asr: 17:08 - Solnedgang: 20:51 - Isha: 22:05 - Andre byer?
Dagen i dag
Lørdag 21.04.2018
5. sha'ban 1439 h.
1. ramadan kommer på torsdag 17.05.2018 (om 26 dager)
Flere begivenheter?

Korandatabasen

Koranvers
K. 2:43:  Forrett bønnen, gi det rituelle bidrag og bøy dere sammen med dem som bøyer seg.
Andre vers?

En hadith:

 
 Anas (raa) sa at profeten (fvmh) sa: ingen av dere er helt troende før dere ønsker for deres bror det dere ønsker for dere selv.

[Al-Bukhari og Muslim] Les flere hadith.

 

Annonse

Nye muligheter i islam.no

9. juni 2009 - 15:46 - knutik
Islam.no er nå oppdatert med nye muligheter. Her er en liten liste over slike tjenester som er blitt tilgjengelige den siste tiden:
 
Mulighet for å diskutere artikler. Mange artikler er nå åpnet for diskusjoner. Det eneste man trenger å gjøre for å legge inn en kommentar til en artikkel er å skrive navn, sted og kommentar i det feltet nederst i artikkelen. For å lese hva andre har skrevet kan en klikke på ” [Les kommentarer her]” som også befinner seg nederst i artikkelen.

Begiventer: under hva skjer er det nå lagt en undermeny på venstre side med valget ”Begivenheter”. Her får du en del begivenheter fremover i år.

Dagen i dag: på hovedsiden ligger det en boks nederst på høyre side med tittel ”dagen i dag”. Sjekk den.

Tabeller: under tabeller finnes det en undermeny med flere valg. Blant annet bønnetider, hijrikalender, og ”bønnetider i dag” er tilgjengelige.

Kommer snart:

Diskusjonsforum: Det jobbes nå med et eget diskusjonsforum som kan administreres etter behov. Forumet er ventet å være tilgjengelig veldig snart.

Korandatabase: Snart er korandatabasen klar. Her skal man kunne velge hvilket kapittel man vil lese. Både den norske oversettelsen og den originale arabiske teksten er med. (Vi bruker her Einar Bergs oversettelse). Muligheter for å søke etter ord kommer litt senere. Korandatabasen er ventet tilgjengelig i løpet av noen dager.

Database for moskeer og islamske organisasjoner i Norge: Her vil det være mulig for hvem som helst å registrere opplysninger om en moské eller en islamsk organisasjon i Norge. Etter å ha sjekket påliteligheten av en slik registrering kan redaksjonen slippe den ut. Det skal være mulig å søke etter adresser, aktiviteter, fredagsbønnetider og kontaktpersoner i hele landet. Denne databasen kan være klar til bruk i løpet av en måned.
 
Skriv ut siden


Islam i norge
Moské [89]
Halal kjøtt [3]
Organisasjon [5]
Restaurant [5]
Begravelsesbyrå [1]
Forlag [1]
Nettbutikk [1]
Annet [3]
Annonse
Islam-torget
Nyhetsmail
Hvis du vil motta nyhetsmail fra Islam.no, registrer deg her.

Navn:
 
Epost:
 
Annonse
Annonse

Annonse

Siden 17.09.2003 er du gjest nummer:
free page hit counter

Annonse
Islam-torget
Annonse
Copyright © Islam.no
All rights reserved
Alle henvendelser:
post@islam.no
Den Islamske Informasjonsforeningen
Postboks 4637 Sofienberg
0506 Oslo
Hvem er vi?
Om islam.no
Design by:
Inspiral design