| SiteMap 
Bønnetider for Oslo: Fajr: 04:28 - Soloppgang: 05:42 - Dhuhr: 13:26 - Asr: 17:08 - Solnedgang: 20:51 - Isha: 22:05 - Andre byer?
Dagen i dag
Lørdag 21.04.2018
5. sha'ban 1439 h.
1. ramadan kommer på torsdag 17.05.2018 (om 26 dager)
Flere begivenheter?

Korandatabasen

Koranvers
K. 2:285:  Sendebudet tror på det som er ham åpenbart fra Herren, så også de troende. Hver og en tror på Gud, Hans engler, Hans skrifter og Hans sendebud: «Vi gjør ingen forskjell på noen av Hans sendebud.» De sier: «Vi hører, og vi adlyder. Din tilgivelse, Herre! Til Deg fører vandringen hen!»
Andre vers?

En hadith:

 
 Anas (raa) sa at profeten (fvmh) sa: ingen av dere er helt troende før dere ønsker for deres bror det dere ønsker for dere selv.

[Al-Bukhari og Muslim] Les flere hadith.

 

Annonse

Ny layout og nye muligheter

9. juni 2009 - 15:33 - knutik
Islam.no har gleden av å informere om nye muligheter på siden. Det er altså ikke bare layouten som har forandret seg, men også mulighetene og funksjonene. Her skal vi, kort, presentere disse endringene:
 
Når det gjelder layouten:
Listene for Mest leste artikler, Siste artikler og Siste svar er tatt bort. De kan aktiveres ved å velge den listen man ønsker fra OPPDATERINGER-menyen på venstre side. Listen som velges kommer i en forbedret versjon.

HOVED MENYEN
Hovedmenyen er nå blitt mer enkel og mer oversiktlig. Vi har forkortet ned antall menyvalgene, slått sammen flere valg og forenklet hele menystrukturen. For å gjøre det lettere å finne fram, har vi laget et eget menyvalg som heter MENYKART. Med dette valget får du oversikt over hele menystrukturen på en side

BØNNETIDENE FOR OSLO:
Bønnetidene for Oslo i dag kommer nå på en linje på toppen av siden. Slik blir det mye lettere å følge med på når den første bønnetiden kommer.

For andre byer enn Oslo, kan man velge "Andre byer?"-lenken som finnes på slutten av linjen.

DAGEN I DAG:
Gir en kort oversikt over hijri-kalender-hendelser både i dag (om det finnes) og den førstkommende begivenhet. Slik kan man lett følge med på hvilke islamske hendelser som nærmer seg.

KORANDATABASEN:
Selve korandatabasen er fortsatt den samme, men lenken har nå flyttet seg til venstre kolonne og fått en ny logo.

KORANVERS:
Det velges et tilfeldig koranvers hver gang man laster ned siden.

På høyre kolonne:

ISLAM I NORGE
Dette er en bedret versjon av den gamle moskédatabasen. Vi kaller denne tjenesten for Yellowpages og er ment til å tilby kontakt-informasjon om alt som er av interesse og som har noe med islam å gjøre. I tillegg til moskeer, halal kjøtt-butikker, halal restauranter osv skal man kunne registrere seg selv dersom man mener at andre har nytte av denne informasjonen. Private personer kan registreres under "Ressursperson"-kategorien.

På grunn av kvalitetssikring, må alle nye registreringer og oppdateringer først godkjennes av en moderator før de blir publisert.
 
Vi arbeider fortsatt med:
Søkefunksjonen: Målet er å lage an avansert en.

Spørsmål og svar: Blant annet skal det være mulig å katalogisere svarene og gi mulighet for å kunne filtrere etter behov.

Forumet: Målet er å oppdatere det til en bedre versjon, med forhåpentligvis bedre muligheter.
 
 
Skriv ut siden


Islam i norge
Moské [89]
Halal kjøtt [3]
Organisasjon [5]
Restaurant [5]
Begravelsesbyrå [1]
Forlag [1]
Nettbutikk [1]
Annet [3]
Annonse
Islam-torget
Nyhetsmail
Hvis du vil motta nyhetsmail fra Islam.no, registrer deg her.

Navn:
 
Epost:
 
Annonse
Annonse

Annonse

Siden 17.09.2003 er du gjest nummer:
free page hit counter

Annonse
Islam-torget
Annonse
Copyright © Islam.no
All rights reserved
Alle henvendelser:
post@islam.no
Den Islamske Informasjonsforeningen
Postboks 4637 Sofienberg
0506 Oslo
Hvem er vi?
Om islam.no
Design by:
Inspiral design